Zorg

Zorg

Zorg: Dagschoonmaak, sociale factor, maatwerk i.o.m. zorg

In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt is het zoeken naar oplossingen. De zorgsector doet er alles aan om meer kwaliteit te geven met minder mensen. Effektief ondersteunt met een breed facilitair dienstenpakket en de inzet van profs.

Schoonmaakwerkzaamheden, (interne) verhuizingen, bedden verschonen, eten bezorgen, wij leveren de handjes.

Ontzorgen/hospitality

De focus van onze profs is aandacht hebben voor elkaar. Zowel voor collega’s, medisch personeel als de cliënten en patiënten. Ziekenhuizen en verzorgingshuizen focussen steeds meer op hospitality. Een omgeving waarin de cliënt of patiënt zich fijn voelt. Waar men met respect omgaat met elkaar. Onze profs geven oprechte aandacht. Training en opleiding op het gebied van hospitality is een vast onderdeel van hun opleidingsplan. Doen uw medewerkers mee? Dan zorgen we samen voor een gastvrije omgeving. 

Innovatie

Om de efficiëntie te verhogen worden processen vereenvoudigd. Effektief houdt daarom de administratieve lasten zo laag mogelijk. Digitale inzage in de resultaten, vanaf elk gewenste locatie is daar een voorbeeld van. 

Ambitie

In de zorgsector speelt de sociale factor een grote rol. Vandaar dat onze profs een screening ondergaan alvorens zij starten op de werkvloer. De screening borgt een goede match tussen opdrachtgever en prof. Het is onze ambitie om voor iedereen een fijne (werk)omgeving te realiseren.  

Een omgeving waarin de cliënt of patiënt zich fijn voelt.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen