Winkels & showrooms

Winkels & showrooms

Streef naar een optimale verkoopomgeving

De winkel en showroom zijn dé ruimten om te laten zien wie je bent en wat je verkoopt. Het draait steeds meer om het creëren van een unieke beleving, zoals het aanbieden van meerdere diensten in één winkel. Dat lijkt op onze tak van sport. Hoe kun je voor je bezoeker een optimale omgeving creëren en welke diensten zijn daarvoor nodig?

Ontzorgen/hospitality

Effektief adviseert u over de schoonmaak van uw winkel en/of showroom. Daarvoor maken wij een jaarplanning, zodat u onbezorgd de focus kunt leggen op uw bedrijfsactiviteiten. Vóór de drukte van het seizoen zijn de periodieke werkzaamheden uitgevoerd. Uw bezoekers zien een schone gevel, goed onderhouden vloer én stofvrije vitrines/stellingen. Zij ervaren een schone omgeving, zonder verstoring, waarin uw producten de show stelen. 

Innovatie

Effektief begrijpt dat er kwetsbare spullen in uw winkel of showroom staan. Onze profs gaan hier met zorg mee om. Vooraf stemmen wij met u af welke kunstwerken of pronkstukken schoongemaakt mogen worden. Indien u zelf ook graag de handen uit de mouwen steekt, geven wij u graag onderhoudsadvies.

Ambitie

Het is onze ambitie om de bezoekersbeleving in uw winkel of showroom te versterken. Dit realiseren wij door naar uw wensen te luisteren. De wensen vertalen wij naar concrete acties. De profs staan voor u klaar!

Vóór de drukte van het seizoen zijn de periodieke werkzaamheden uitgevoerd.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen