Winkels en showrooms

Uw visitekaartje is onze zorg

Wij realiseren ons dat de ruimten waarin u gasten of klanten ontvangt erg belangrijk voor u zijn. Deze eerste indruk is vaak erg belangrijk. Daarom leiden we ons personeel op om uw winkel goed schoon te maken om deze belangrijke eerste indruk positief te laten verlopen.

Schoonmaak winkel

Wij leiden onze medewerkers op om door de ogen van een bezoeker naar een winkel te kijken. Schoonmaken wat schoongemaakt moet worden, ook als we dat de avond daarvoor ook al hebben gedaan. Het is nu eenmaal geen visitekaartje om vingers op de glazen deur te hebben of blaadjes in het portiek. Omdat wij door de ogen van de bezoeker proberen te kijken signaleren we ook andere onvolkomenheden, zoals een defect licht of een dode plant. Indien mogelijk ondernemen wij direct actie om ervoor te zorgen dat de beleving van de bezoeker optimaal blijft.

Effektief Groep streeft er naar u te ondersteunen bij een optimale presentatie van uw producten door een schone winkel te creëren. Aansprekende opdrachtgevers gingen u voor door te kiezen voor onze hands-on aanpak.

Schoonmaak van showrooms
Schoonmaak van showrooms

Schoon nodigt uit

Herkent u dat? U loopt een rommelige winkel binnen en het liefst vertrekt u weer onmiddellijk. De reinheidsgraad van een winkel of showroom heeft direct invloed op het potentiële koopgedrag van een consument. Een schone en representatieve winkel draagt positief bij aan de kwaliteitsbeleving van de bezoeker.
Wij zorgen ervoor dat uw winkel of showroom altijd een schone uitstraling heeft. Effektief Groep heeft veel ervaring in het schoonmaken van winkels en showrooms. Hierbij kunt u denken aan Vos Interieur, Bauhaus of showrooms van autodealers zoals Century en Porsche.

 

Offerte aanvragen