Onderwijs

Een schone school voor betere prestaties

Effektief Groep heeft ruime ervaring met het schoonmaken van scholen en wij weten als geen ander hoe we om moeten gaan met het type vervuiling  die wij op scholen  tegen komen. Zowel binnen als buiten kan Effektief Groep de schoonmaak van de school verzorgen. U kunt dus ook contact met ons opnemen als er kauwgom of graffiti verwijderd moet worden.

Klaslokalen worden erg intensief gebruikt. Gemiddeld worden lokalen door 20 tot 30 kinderen of studenten gebruikt en indien de ruimten niet goed schoon zijn vliegen de stofwolken in het rond. Toiletten worden zeer regelmatig bezocht en vaak wordt er niet altijd even netjes mee omgegaan.

Een schone en frisse school is erg belangrijk. Leerlingen en leerkrachten ervaren de school als een prettige werk- en leeromgeving als de school schoon en netjes is. Ook komt het de representativiteit van de school ten goede wat ouders en schooldirectie belangrijk vinden.

Schoonmaak school

Effektief Groep zorgt ervoor dat uw school schoon is zodat uw medewerkers prettig kunnen werken en uw leerlingen en studenten een prettige leeromgeving hebben. Wij hebben veel ervaring met het schoonmaken van onderwijsinstellingen zowel binnen het primair als het voortgezet onderwijs. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Stichting Marenland, het Esdal College en Onderwijsgroep Dunamare.

Offerte aanvragen