Overheidsgebouwen

Overheidsgebouwen

Een gastvrij ontvangst

Overheidsgebouwen zijn publiekelijk toegankelijk en het visitekaartje van de gemeente. Een schone omgeving en een gastvrije ontvangst is een must. Voor het beheer van meerdere locaties wilt u graag inzage in de kwaliteit, het liefst op afstand. Geheel aansluitend bij uw procedures en interne processen.

Ontzorgen/hospitality

Bij de sector overheid ligt de focus op gastvrijheid in de dienstverlening, toepassing van sensoren en daarbij
 behorende flexibele inzet. De opdrachtgever blijft in de regie en heeft van afstand zicht op alle locaties. Daarmee ontzorgt Effektief de facilitair managers.

Gastvrijheid en flexibiliteit gaan nauw samen. Luister naar de wensen van de pandgebruikers. Onze profs passen de dienstverlening daarop aan. In overheidsgebouwen zijn meerdere partijen actief. Door ons brede kennisveld vinden onze profs de aansluiting met bijvoorbeeld logistiek, catering en beveiliging. Daardoor lopen processen efficiënter en kunt u zich concentreren op uw kerntaken.

Innovatie

Het gebruik van sensoren is een innovatie die in overheidsgebouwen waarde toevoegt. De sensoren geven inzicht in de bezettingsgraad en gebruiksintensiteit. Onze profs weten dus vooraf welke ruimte grondig moet worden schoongemaakt óf alleen wordt nagelopen. Het blijft mensenwerk, dus visuele controle is er altijd.

Ambitie

Het is onze ambitie om bij u waarde toe te voegen door de synergie op te zoeken. Op welke manier kunnen wij elkaar versterken, welke samenwerkingen zijn daarvoor nodig en hoe gaan we hier invulling aan geven. Door maatwerk sluiten wij nauw aan bij uw processen en procedures. De perfecte match.

Bij de sector overheid ligt de focus op gastvrijheid in de dienstverlening, toepassing van sensoren en daarbij
 behorende flexibele inzet.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen