Onderwijs

Onderwijs

Het goede voorbeeld

Een schone en prettige leeromgeving begint met het geven van een goed voorbeeld. En dat is precies wat onze profs doen. Door zichtbaar overdag schoon te maken, een open houding te hebben en niet bang te zijn om mensen aan te spreken op ongewenst gedrag. Binnen de sector onderwijs blijkt dit een goede match.

Ontzorgen/hospitality

Het is misschien stoer gedrag of gemakzucht. De prullenbak wordt vaak voorbijgelopen. Aan Effektief de uitdaging om een verandering in het gedrag te stimuleren. Onze profs spreken de leerlingen op een professionele manier aan én maken zelf zichtbaar overdag schoon. De leerlingen, medewerkers én bezoekers ervaren een betere belevingskwaliteit. Daarnaast maken de profs onderdeel uit van de school waardoor de communicatie beter verloopt door een hoge betrokkenheid.

Innovatie

Een innovatie die wij toepassen bij onze opdrachtgevers in de sector onderwijs is het dagelijks reinigen van de sanitairvloeren met de I-mop. Een ergonomische oplossing voor onze profs, dagelijks de kwaliteit van geschrobde vloeren voor u. Ook de veiligheid is geborgd, de vloeren zijn namelijk direct droog.

Ambitie

Effektief is continu in beweging waarbij de focus ligt op gastvrijheid. Onze flexibiliteit resulteert in maatwerkoplossingen die passen binnen uw processen. Zo realiseren wij de perfecte match.

De leerlingen, medewerkers én bezoekers ervaren een betere belevingskwaliteit.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen