Leisure & events

Leisure & events

Wanneer moet het schoon?

Een dynamische omgeving waar wij ons als eventspecialist meer dan thuis voelen. Deze sector vraagt om flexibiliteit waarin maximaal wordt meebewogen. In een kort tijdsbestek op- en afschalen, of het nu om 1 of 200 medewerkers gaat. Effektief borgt dit met vaste partners en een eigen uitzendbureau.

Ontzorgen/hospitality

Maakt u zich geen zorgen over het korte tijdsbestek. Effektief borgt met vaste partners en een eigen uitzendbureau dat er altijd voldoende profs paraat staan. Daardoor bent u zeker van een schone ruimte, óf dat nu in de rust van een voetbalwedstrijd is of ’s nachts na een event in een ruimte waar de volgende morgen weer moet worden opgebouwd. Onze profs weten wat er van hen verwacht wordt. Voorafgaand is er altijd een briefing en voldoende leiding op de werkvloer. Daarnaast weet u dat het een perfecte match is. Gastvrije medewerkers, flexibele inzet én marktleider in de branche. 

Innovatie

Op het gebied van innovatie staat deze sector niet stil. Nieuwe apps en tools om de bezoekersbeleving te vergroten nemen een belangrijke positie in. Effektief beweegt mee in de ontwikkelingen door hierbij aansluiting te vinden. Zo weet u direct de tevredenheid van uw bezoeker, komen meldingen gelijk door bij onze profs en zijn facilitaire diensten op aanvraag eenvoudig te regelen. Het resultaat? Snelheid in actie en tevreden bezoekers. 

U mag van ons op maat gemaakte oplossingen verwachten. Innovatie in machines, materialen en digitalisering. Daarmee is geborgd dat de werkzaamheden effectief en efficiënt worden uitgevoerd. 
 

Ambitie

Er zijn zoveel unieke opdrachtgevers in de leisure & eventsbranche. Trots zijn wij op onze portfolio en ambiëren daarbij ook groei. Zowel bij nieuwe opdrachtgevers als bij bestaande. Het dienstenpakket breidt zich continu verder uit. Effektief gaat door tot u ervaart dat we elkaar versterken.

Effektief borgt met vaste partners en een eigen uitzendbureau dat er altijd voldoende profs paraat staan. 

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen