Kantoren

Kantoren

Schone werkomgeving met meetbare resultaten

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij hebben maar één doel: een schone werkomgeving realiseren voor iedereen. Daarom maken wij vooraf duidelijke afspraken over het gewenste kwaliteitsniveau. Zowel voor de technische kwaliteit, een schoon kantoor, als de belevingskwaliteit, de pandgebruiker ervaart dat het kantoor schoon is.

Ontzorgen/hospitality

Als expert op het gebied van gastvrijheid adviseren wij dagschoonmaak voor kantoorgebouwen. Door de werkzaamheden overdag uit te voeren ziet de pandgebruiker wat en hoe er wordt schoongemaakt en met welk resultaat. Er is direct contact tussen onze profs en de pandgebruikers. Zij reageren adequaat en spelen direct in op wensen en behoeften binnen de gemaakte contractafspraken. Met als resultaat, een stijging in de belevingskwaliteit. Daarnaast signaleren onze profs technische defecten en lossen deze, indien gewenst, direct op. Een hartelijk ontvangst voor uw bezoekers? Met onze hospitality services bent u daarvan verzekerd.

Innovatie

Nieuwe technieken geven inzicht in de situatie met minimale inspanning. Sensoren geven de bezetting en gebruiksintensiteit van een ruimte aan. Onze profs maken daardoor resultaatgericht schoon. Het voordeel ziet u direct terug in de kosten. Uiteraard volgt er altijd een visuele controle van het gehele gebouw. Wenst u direct inzage in de kwaliteit ongeacht op welke locatie u bent? Ook dat is mogelijk. 

Ambitie

Schoonmaak blijft mensenwerk. Effektief streeft naar een prettige werkomgeving waar profs met plezier werken. Zij nemen u graag werk uit handen, van een gastvrij ontvangst voor uw bezoekers tot het verzorgen van een lunch of het oplossen van technische gebreken.

Een schone werkomgeving realiseren voor iedereen

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen