Industrie

Industrie

Alle profs VCA gecertificeerd

Het is een belofte die wij onherroepelijk nakomen. In de industriële sector speelt veiligheid de hoofdrol. Onze profs hebben te maken met productiebanden, machines, verschillende terreinen en vervoersmiddelen. Daarom garanderen wij u, alle profs zijn VCA gecertificeerd.

Ontzorgen/hospitality

De reinheidseisen in de voedingsindustrie zijn hoog. Ontzorging staat hoog in het vaandel en Effektief weet dat de inspectie op elk moment kan controleren. Daarom werken onze profs met een vast werkprogramma en checklist. Dit geeft houvast en borging. Dagelijks voorafgaand aan de werkzaamheden tekenen onze profs de veiligheidsinstructies en huisregels. Procedures zijn geborgd.

Innovatie

De expertise van onze profs geven u de zekerheid dat elke gewenste opdracht succesvol wordt uitgevoerd. Dus heeft u een uitdaging met het reinigen van de productiebanden, hoge magazijnstellingen of voedselverwerkingsmachines? Effektief verzorgt het voor u.

Ambitie

Dagelijks vergroten wij onze kennis en kunde door samenwerking met onze kennispartners en ervaring in de praktijk. Effektief kan hierdoor elke uitdaging aan.

Dagelijks voorafgaand aan de werkzaamheden tekenen onze profs de veiligheidsinstructies en huisregels.