Sectoren

Effektief Groep is thuis in uw branche

Van oudsher is Effektief Groep thuis in de schoonmaak van kantoren, winkelsoverheidsgebouwen en scholen. Later hebben we daar de industriesector aan toegevoegd. Wij denken met opdrachtgevers mee en dragen pro actief voorstellen aan om verbeteringen of besparingen te realiseren. De laatste jaren heeft Effektief Groep zich toegelegd op twee nieuwe branches; zorg en leisure & events. En niet zonder succes. Doordat we ons verdiepen in de opdrachtgever en bereid zijn uitermate flexibel te zijn, hebben we al vele tevreden klanten in deze branches.

Effektief Groep is een betrouwbare partner

Effektief Groep is trots op een mooie portefeuille met opdrachtgevers uit verschillende branches. De betrouwbare en hands-on aanpak van Effektief Groep sluit goed aan bij de eisen en wensen ten aanzien van schoonmaak bij uiteenlopende opdrachtgevers. Voor sommige opdrachtgevers werken wij al tientallen jaren en dat vinden wij een groot compliment.

Europese aanbestedingen

Effektief Groep is een middelgroot schoonmaakbedrijf en daarmee uitstekend gekwalificeerd om mee te dingen naar opdrachten die Europees aanbesteed worden. De organisatie is groot genoeg om financiele en operationele daadkracht te hebben en om zorg te dragen voor professionele leidinggevenden en goede vakopleidingen voor medewerkers. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde vergunningen en certificaten en leven wij arbo- en veiligheidsrichtlijnen strikt na. Een professioneel schoonmaakbedrijf dus. Anderzijds is Effektief Groep klein genoeg om flexibel, ondernemend en daadkrachtig te zijn.

Code verantwoordelijk marktgedrag

Effektief Groep vindt het belangrijk dat opdrachtgevers en opdrachtnemers binnen de schoonmaakbranche hun verantwoordelijkheid nemen voor duurzame marktverhoudingen en respect voor schoonmaakmedewerkers. Daarom heeft Effektief Groep de code ondertekend.

Aanleiding voor de opstelling van de code waren de historische schoonmaakstakingen in het eerste kwartaal van 2010, opgezet om CAO-eisen kracht bij te zetten. De stakingen hadden een grote maatschappelijke impact. De schoonmakers werden zichtbaar. Stations en treinen vervuilden, kantoren en delen van ziekenhuizen werden niet meer schoongemaakt.

Klik hier om meer te lezen over de code.