Sanitaire supplies

Hoe vervelend is het als u misgrijpt naar toiletpapier of als het zeeppompje niet bijgevuld is?  Effektief Groep zorgt ervoor dat u dit niet meer overkomt door niet alleen de schoonmaak te verzorgen maar ook de leveringen en het beheer van de reinigingsmiddelen op ons  te nemen.

Geen omkijken meer naar toilet artikelen!

Effektief Groep kan u een ruim assortiment sanitaire artikelen bieden voor handreiniging, handdroging en luchtverfrissing.

Door het voorraadbeheer, de bestelling en bijvulling van de  toilet artikelen bij Effektief Groep onder te brengen bent u verzekerd van een scherpe prijs en grijpt u nooit mis. Wij zorgen er voor dat zeepdispensers en handdoekcassettes altijd gevuld zijn en dat de handdoekrollen schoon en fris zijn. Door onze samenwerking met Vendor en King en onze bulk inkopen kunnen wij u prima prijzen bieden voor totale ontzorging op het gebied van  het onderhoud van het sanitair.

Dienstverlening op maat

De productlijnen zijn erg divers en variëren van standaard tot zeer luxe. U kunt iedere gewenste uitstraling kiezen, vaak zelfs in meerdere kleuren. ook het assortiment is zeer divers, van papier tot katoen en van zeep tot wascreme en foam.

Ook toiletpapier en dameshygiëne leveren wij. Naast de schoonmaak van uw toiletten verzorgen wij dus ook de artikelen.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen en welke prijzen daaraan verbonden zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

Offerte aanvragen