Ongediertebestrijding

Definitief afscheid van ongenode gasten

In prettige omgevingen vinden we vaak ongewenste dieren en organismen. Deze zorgen voor overlast en bedreigen de gezondheid en hygiëne. Door ongedierte bederven producten en sommige soorten ongedierte zoals muizen kunnen ernstige schade aan materialen, apparatuur en opstallen veroorzaken. Een grondige aanpak van ongedierte is essentieel om de razendsnelle voortplanting te stoppen en problemen te verhelpen of te voorkomen.

Werkwijze ongediertebestrijding

Effektief Groep voert altijd eerst een inspectie uit om te achterhalen om welk type ongedierte het gaat, waar het zich bevindt en in welke mate. Op basis van de inspectie kan worden bepaald hoe het ongedierte kan worden bestreden en welke maatregelen ter preventie moeten worden genomen.
We kunnen alle soorten ongedierte op een veilige manier bestrijden. Dit gaat van knaagdieren zoals muizen en ratten tot allerlei soorten kruipende en vliegende insecten. Effektief Groep gebruikt nieuwe technologieën en kijkt samen met u naar een duurzame oplossing.  
Een ding staat vast, ongediertebestrijding is altijd maatwerk.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul uw gegevens dan in in het formulier hieronder en we zullen binnen twee werkdagen contact met u opnemen. Na aanleiding van dit gesprek kunnen we u vervolgens een offerte op maat aanbieden. Zo bent u op de hoogte van de mogelijkheden van onze ongediertebestrijding en de daaraan verbonden kosten.
U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 088 – 99 11 200.

 

Offerte aanvragen