Industriële reiniging

Vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging

Effektief Groep biedt uitstekende industriële schoonmaak. Hier vallen de diensten vacuümreiniging, hogedrukreiniging en chemische reiniging onder. We kiezen voor middelen die het milieu zo min mogelijk belasten en gebruiken hoogwaardige apparatuur. Daarmee kunnen wij vrijwel alles reinigen. Van viaducten tot productiebanden en van kunstwerken tot silo's. Ook het verwijderen van productieresten en het coaten van industriële vloeren doen we graag en goed.

Geen stilstand in uw bedrijf

Wij streven er naar om het productieproces zo min mogelijk te verstoren. Daarom voeren wij veel schoonmaakwerkzaamheden tijdens het productieproces uit. Voor de werkzaamheden die niet tijdens het productieproces kunnen plaatsvinden passen wij onze werktijden aan uw productie aan. Bovendien houden we rekening met de huisregels van uw bedrijf.

Kennis van dieptereiniging

Onze industrieel schoonmakers weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben verschillende SVS-opleidingen gevolgd, zoals de vakopleiding Foodreiniging. Daarnaast werken wij volgens de richtlijnen van de Stichting Industriële Reiniging om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen. U heeft dus echte vakmensen over de vloer die weten van hogedrukreiniging,  Chemische reiniging en vacuümreiniging.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen die hieraan verbonden zijn? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden. Dit kan zowel contractmatig als een eenmalige opdracht zijn.

 

Offerte aanvragen