Hospitality

Verzorgd tot in detail

Effektief Groep biedt professionele gastheren en -dames die structureel ingezet kunnen worden als dagkracht of voor baliewerkzaamheden. Maar ook incidenteel bij bijvoorbeeld: Ondersteuning bij garderobediensten, als persoonlijk begeleider of om uw gasten welkom te heten aan een registratiedesk bij beurzen, congressen of evenementen.

Gastvriendelijke en gastvrije hosts & hostessen

Met name in de leisure en events sector vragen onze opdrachtgevers geregeld om ondersteunende diensten. Onze medewerkers worden in onze eigen Effektief Academy periodiek getraind in gastvriendelijkheid en gastvrijheid. Middels rollenspellen en workshops worden zij voorbereid op hun vaste taak of komende evenementen. Hierdoor bent u verzekerd van professionele en representatieve host en hostessen die u structureel ontzorgen of helpen uw beurs, congres of evenement tot een succes te maken.

Neem contact op met onze accountmanager om te bespreken wat onze hospitality hosts voor u kunnen betekenen.

Offerte hospitality service

Ook in hospitality ontzorgen wij u graag. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u met duidelijke kosten. Of het nu gaat om structurele levering van hosts of hostessen of eenmalige levering tijdens uw event. We zijn zeker van meerwaarde tegen een scherpe  prijs. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak om uw wensen en eisen in kaart te brengen.

Offerte aanvragen