Glasbewassing

Een frisse uitstraling en voldoende daglicht

Door een frisse uitstraling van een pand en voldoende daglicht voelen mensen zich meer op hun gemak.  Wij verzorgen de professionele bewassing van binnenglas, buitenglas en separatieglas van zeer uiteenlopende panden. Ons werkgebied is  Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. 

Glazenwassers voor elk gebouw

Voor de glazenwassers van Effektief Groep is geen opdracht te gek. We gebruiken moderne duurzame middelen en (klim)materialen. U kunt hierbij denken aan een telescopische armen tot 15 meter hoog en het gebruik van steigers en hoogwerkers. Onze ervaren glazenwassers voeren hierdoor de glasbewassing van alle denkbare gebouwen vakkundig en veilig uit.

Veiligheid voor uw en onze medewerkers op uw locatie

Wij vinden de veiligheid van onze ramenwassers en uw medewerkers en gasten tijdens werkzaamheden erg belangrijk. Daarom voeren wij alle werkzaamheden uit volgens de Arbo-regelgeving en garanderen we dat enkel opgeleide en ervaren ramenwassers de glasbewassing uitvoeren!
Gevelbereik is in het kader van Arbo en Veiligheid een steeds belangrijker wordend aspect. Wij maken van elke opdracht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) die wij vooraf samen met u bespreken.

Wat kost een ramenwasser?

Wilt u van een professioneel glazenwassersbedrijf meer weten over de mogelijkheden en kosten van glasbewassing? Vraag dan via het formulier hieronder meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

 

Offerte aanvragen