Gevelreiniging

Zorg voor een goede eerste indruk

Een schone en nette gevel is belangrijk voor uw gebouw. Een eerste indruk wordt gewekt door wat het gebouw uitstraalt. Een onverzorgde of bekladde gevel kan een onbehaaglijk gevoel oproepen bij bezoekers. Uitlaatgassen en algen maken uw gevel grauw en dat is niet wenselijk. Daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige schoonmaak van uw gevel zodat uw bedrijf een representatieve uitstraling heeft.

Veilig en duurzaam gevel reinigen

Wij verzorgen de gevelreiniging met de nieuwste en duurzaamste middelen en apparatuur. Al ons personeel beschikt over een VCA*- certificaat. Zo borgen wij veilig werken binnen onze dienstverlening.

U kunt bij Effektief Groep terecht voor het reinigen van alle soorten gevels, het verwijderen van graffiti en het aanbrengen van anti-graffiti coatings. Het gevelonderhoud is een belangrijk onderdeel om uw pand er representatief eruit te laten zien en om de waarde te behouden. Naast gevelreiniging kunnen wij ook uw dak reinigen.

Wilt u een prijs voor gevelreiniging, het verwijderen van graffiti of het aanbrengen van een anti-graffiti coating bij u op locatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij maken een op maat gemaakte offerte.

 

Gevelreiniging door Effektief Groep
Gevelreiniging door Effektief Groep
Offerte aanvragen