Dagelijkse en periodieke schoonmaak

Uw ruimtes altijd schoon en functioneel

Effektief Groep is een betrouwbare schoonmaakpartner die graag met u mee denkt. Door onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst kunt u erop rekenen dat uw ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. Dat geeft een goed gevoel.

Periodieke schoonmaak ontzorgt

U zet ons niet alleen dagelijks in om de bureaus af te nemen en de vloeren te reinigen, maar ook om periodieke werkzaamheden uit te voeren. Dit betekent elke afgesproken periode. Bijvoorbeeld de vloer in de was te zetten of de bovenkanten van de kasten grondig schoonmaken. U ziet dat wij meer doen, want we helpen graag om uw gebouw tiptop in orde te houden. Als bepaalde zaken slimmer, prettiger of sneller kunnen dan laten wij dat weten. Een klein mankement zoals kapotte verlichting of een losse deurklink lossen wij direct zelf op als dat kan of we rapporteren het direct. Komen er onverwachts veel bezoekers of is het een regenachtige dag? Dan zetten onze medewerkers gewoon een tandje bij. Dat is wat wij onder ontzorgen verstaan.

Eén persoonlijk aanspreekpunt

Elke opdrachtgever van Effektief Groep heeft een persoonlijk aanspreekpunt. Uw contactpersoon houdt nauw contact met u en zorgt dat alles soepel verloopt. Hij of zij zorgt bijvoorbeeld voor een goede vakantieplanning en tijdige vervanging bij ziekte. Met zijn of haar pro-actieve en ondernemende houding neemt deze persoon u alle werk uit handen.

Alleen betalen voor wat vies is

Bij een resultaatgericht contract maken wij schoon wat vies is. We werken geen standaard werkprogramma af. Als een vergaderruimte of klaslokaal niet gebruikt is, slaan we die over tijdens het schoonmaken. Uiteraard checken we wel alle ruimtes. We maken schoon waar het nodig is. Want wat niet vies is, hoeft ook niet schoongemaakt te worden. Daarnaast zijn er ruimtes die wel altijd schoongemaakt worden, zoals toiletten en entree’s.

Wij nemen schoonmaken serieus

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en volgen jaarlijks opfriscursussen. Ze beschikken over vakinhoudelijke diploma's en krijgen trainingen op het gebied van management en hospitality. Dit faciliteren we op ons eigen opleidingsinstituut: Effektief Academy. Hierdoor zijn ze niet alleen vakkundig maar ook representatief.

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Daarom laten we ons graag toetsen. We zijn in het bezit van de belangrijkste keurmerken en certificaten.

Offerte periodieke schoonmaak

Bij Effektief Groep zijn verschillende contractvormen mogelijk, zoals inspanningsgericht of resultaatgericht. Ook is alleen periodiek werk mogelijk. Vul gerust het formulier in onderaan deze pagina waarna we geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u kunnen bespreken en we een prijs voor u kunnen berekenen. 

Keurmerken schoonmaakbedrijf
Keurmerken schoonmaakbedrijf
Offerte aanvragen