Schoonmaakdiensten

Wij maken schoon

Effektief Groep is sterk in pragmatische schoonmaakoplossingen en aanverwante facilitaire diensten voor diverse branches. Wij bieden daarbij een breed dienstenpalet aan, van vloeronderhoud tot sanitaire supplies. Kiest u voor Effektief Groep dan kiest u voor vakmanschap en jarenlange ervaring. Wij zijn van alle markten thuis op schoonmaakgebied. Niet voor niets zijn wij een allround schoonmaakbedrijf! Ons werkgebied is Groningen, Friesland, Drenthe, Utrecht, Overijssel, Gelderland en Noord-Holland.

Moderne schoonmaakdiensten

Wij bieden moderne dienstverlening. Dat wil zeggen dat onze managers oplossingsgericht en creatief zijn en dat wij werken met moderne en duurzame materialen en middelen. Een groen karakter dus. De organisatie is transparant en efficiënt. Korte lijnen met mandaat zorgen voor sneller resultaat.

Zoals u van een betrouwbaar schoonmaakbedrijf mag verwachten beschikken wij over alle benodigde certificeringen, zodat al onze schoonmaakdiensten veilig en gezond worden uitgevoerd.

Effektief Groep is groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om betrokken te zijn. Opdrachtgevers merken dat. In de uitvoering van al onze schoonmaakdiensten, maar ook in de concurrerende prijsstelling!