Toekomst

Wat is onze richting?

Effektief Groep is een ambitieuze club met een duidelijke toekomstvisie. In 2018 behoren wij tot de top-10 van de Nederlandse schoonmaakbedrijven. Zonder de inzet van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers en tevreden opdrachtgevers lukt dat niet, zeker niet in deze tijd. Op een verantwoorde wijze geven wij inhoud aan onze groeidoelstellingen. Daarmee bedoelen wij dat we de zorg voor onze mensen en het milieu niet uit het oog verliezen.

Hoe gaan we dit bereiken?

De schoonmaakbranche is een verdringingsmarkt. Groeidoelstellingen bereiken wij doordat we een onderscheidend karakter hebben. Wij zijn groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om direct bij de klant te staan. Door onze korte lijnen en flexibele houding springen wij snel in op uw schoonmaakbehoefte. Onze managers zijn echte ondernemers.

Naast het uitvoeren van de dienstverlening in kantoorgebouwen, onderwijsinstellingen en overheidsgebouwen richten wij onze pijlen op de event- en leisure branche en op de zorg. En met succes! Wij mogen de Heineken Music HallZiggoDome en Carré tot onze opdrachtgevers rekenen. In de zorgsector zijn wij met GGZ Friesland en Vanboeijen een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De dienstverlening in de event- en leisure branche en in de zorgsector gaan wij komende jaren nog verder uitbouwen.