Over Effektief

Over Effektief

Gastvrij, ambitieus en innovatief

Effektief is een groeiende onderneming. Met een transparante structuur en no-nonsense aanpak verbazen wij onze huidige én toekomstige opdrachtgevers. Daarbij handelen wij gastvrij en flexibel. Dit resulteert in tevreden pandgebruikers.

Visie

Met een platte organisatiestructuur handelen wij efficiënt, flexibel en daadkrachtig. Het mandaat ligt laag in onze organisatie. Dat vraagt om gedrevenheid van onze profs op de werkvloer. Om het beste uit zichzelf te kunnen halen investeren wij in onze medewerkers. Ergonomische middelen en materialen, persoonlijke begeleiding en een maatwerk opleidingsplan zijn daar voorbeelden van. Schoonmaak is en blijft immers mensenwerk. Effektief is een gezonde organisatie waar medewerkers prettig werken en waar iedereen inclusief is. 


De technische innovaties, zoals robotisering en sensors, werken ondersteunend en verbeteren de efficiency. Effektief werkt daar actief aan mee en faciliteert maatwerk oplossingen in samenwerking met haar kennispartners. Het ultieme doel blijft altijd het verbazen van pandgebruikers met gastvrijheid en innovatie. Blijven luisteren naar de wensen en behoeften en deze vertalen naar oplossingen, dáár ligt onze kracht.  

Duurzame innovatie

De missie is helder: Effektief gaat voor goud! Wij kijken vooruit, maar ook zeker met trots terug, als top-10 schoonmaakbedrijf in Nederland. De betrouwbare en hands-on aanpak van Effektief sluit goed aan bij de eisen en wensen ten aanzien van schoonmaak bij onze uiteenlopende opdrachtgevers. Voor 20% van onze opdrachtgevers werken wij al meer dan 10 jaar en dat vinden wij een groot compliment.Onze ambitie voor 2020 is het vergroten van ons klantaandeel door het realiseren van de perfecte match. Wij gaan voor het beste. Dat is volgens ons de maximale toegevoegde waarde leveren voor onze opdrachtgevers, of dat nu een schoon kantoor is óf breed facilitair en procesmatig ontzorgen. Bedrijfsoverstijgend denken en handelen zit in ons DNA. Duurzaam groeien en verbreden, daar gaan we voor! 

Ontwikkeling is een dagelijkse activiteit. Dit verwachten wij van onszelf, onze profs én kennispartners. Daardoor zijn wij in staat om te innoveren op het gebied van techniek, producten, processen, strategie en sociale innovatie. Duurzaamheid ligt daaraan ten grondslag. Met het oog op mens, milieu en winstgevendheid. 

We hebben niet de ambitie om de grootste te zijn, maar wel de beste!