Wat is kwaliteit

Een tevreden opdrachtgever op ieder front

Effektief Groep is pas tevreden als zowel de opdrachtgevers als gebouwgebruikers tevreden zijn. Zowel de technische kwaliteit als de belevingskwaliteit moet goed zijn. Kwaliteit wordt bepaald door wat u als opdrachtgever belangrijk vindt.

Het woord kwaliteit wordt vaak gebruikt maar de vraag is of iedereen er hetzelfde mee bedoelt. Kwaliteit is een subjectief begrip dat vaak objectief wordt gemaakt door bijvoorbeeld NEN of ISO normen.

Effektief Groep verstaat onder kwaliteit de mate waarin de totale organisatie tegemoet komt aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Kwaliteit is niet alleen voorbehouden aan de medewerkers of afdelingen die direct klantcontact hebben. Als deze medewerkers verkeerde materialen aangeleverd krijgen, wijzigingen te laat horen of er gaan verkeerde facturen naar opdrachtgevers dan faalt de organisatie alsnog. Op alle afdelingen streven wij dus naar een optimaal kwaliteitsbesef.

Bij Effektief Groep werken we met leidinggevenden met verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens hebben zij vrijheden om datgene te doen wat nodig is om u als opdrachtgever tevreden te houden. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij schoonmaakmedewerkers trainen en uitrusten met hoogwaardige materialen en middelen zodat zij ook in staat zij om hun werk goed te doen.