World Forum kiest voor groene aanbod van Effektief Groep

01/07/2013

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep bedient nu ook het World Forum, het toonaangevende internationale congresgebouw van de gemeente Den Haag. Sinds 1 juli is Effektief Groep gestart met de schoonmaak. World Forum koos voor Effektief Groep vanwege de er ervaring met evenementen, de flexibele opstelling en het duurzame aanbod.

World Forum hecht veel waarde aan het gebruik van duurzame materialen en middelen. Als internationaal vooraanstaande locatie heeft het World Forum hierin een voorbeeldrol. Samen met Tana en Kärcher weet Effektief Groep te voorzien in die wensen. Er is gekozen voor de Green Care reinigingsmiddelen van Tana. Deze zijn niet op dieren getest en Tana heeft op haar Green Care gamma het Europees Ecolabel. De inzet van duurzame professionele middelen die het milieu zo weinig mogelijk belasten is zo geborgd.

Uit het assortiment van Kärcher worden veeg machines en schrob-zuig machines ingezet voor de 35.000 m2 van het World Forum inclusief de parkeergarage. De middelen van Kärcher zijn milieuvriendelijk geproduceerd, van grondstof tot eindproduct, en bovendien zuinig in gebruik. Het milieubeschermingbeleid  van Kärcher sluit goed aan bij de duurzame doelen van het World Forum.

Voor Effektief Groep past deze klant perfect in het klantenportfolio en in de groeistrategie. Effektief Groep weet zich binnen de markt goed te onderscheiden en te profileren als het schoonmaakbedrijf voor de evenementen- en leisurebranche. Eveneens verstevigt deze samenwerking de positie van Effektief Groep buiten het traditionele werkgebied van de noordelijke provincies en draagt het bij aan de groei in de Randstad.

 

Meer nieuws