Media Park kiest Effektief Groep als partner

01/06/2017

Vanaf 1 juli aanstaande neemt Effektief Groep de schoonmaakdienstverlening op het Hilversumse Media Park over. De gepresenteerde visie van Effektief Groep overtuigde zowel het Media Park Management als de door hen ingeschakelde adviseur Hospitality Works!

Op de foto: Mark Achterberg, COO Media Park Management bv (links) en Patrick Reinders, DGA Effektief Groep  (rechts)
Op de foto: Mark Achterberg, COO Media Park Management bv (links) en Patrick Reinders, DGA Effektief Groep (rechts)

Vanaf 1 juli aanstaande neemt Effektief Groep de schoonmaakdienstverlening op het Hilversumse Media Park over. De gepresenteerde visie van Effektief Groep overtuigde zowel het Media Park Management als de door hen ingeschakelde adviseur Hospitality Works!

Na een zorgvuldige inkoopprocedure heeft Media Park Management, in opdracht van eigenaresse Media Park Enterprise, samen met de experts van Hospitality Works besloten de schoonmaakdienstverlening te gunnen aan Effektief Groep. De voornaamste redenen om voor Effektief Groep te kiezen zijn innovatiekracht, digitale ondersteuning, transparantie en vakmanschap. Persoonlijk contact en korte communicatielijnen zijn belangrijke speerpunten uit het contract. Zo krijgt het Media Park een eigen facility point op een zichtbare plek waar gebruikers van het Media Park terecht kunnen met hun vragen en verzoeken. Aanvullend wordt een digitaal signaleringssysteem geïmplementeerd waardoor verstoringen sneller en makkelijker geregistreerd en gemonitord kunnen worden.

Het Media Park kiest naast een nieuwe partner ook een nieuwe aanpak. Er wordt een transitie gemaakt van inspanningsgericht werken naar resultaatgerichte schoonmaak in een dag situatie. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden gaat Effektief Groep ook het terrein onderhouden en de sanitaire voorzieningen en specialistische reiniging verzorgen.

“Wij zijn erg blij het Media Park als nieuwe klant te mogen verwelkomen. Het is altijd weer een eer om vertrouwen van een klant te krijgen. Zeker in een situatie als deze waarbij de schoonmaakdienstverlening inhoudelijk gaat veranderen is het wederzijdse vertrouwen in het succes van de transitie van groot belang.” Aldus de verantwoordelijke Districtsmanager Marjan Harteveld.

Het aantal opdrachtgevers van Effektief Groep in de Randstad en Het Gooi groeit hard de laatste jaren. In de groeistrategie van de onderneming heeft dit gebied een belangrijke focus. Met de toevoeging van het Media Park aan het klantenportfolio wordt wederom een belangrijke stap voorwaarts gezet. 

Effektief Groep is een landelijk werkend schoonmaakbedrijf met verregaande expertise ten aanzien van facilitaire dienstverleningsconcepten voor kantoren, zorg en leisure & eventbranche.

Meer nieuws