Effektief Groep vestigt zich aan de Zuidas

02/01/2014

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep vestigt zich aan de Amsterdamse Zuidas om opdrachtgevers in die omgeving optimaal te bedienen en verdere inhoud te kunnen geven aan de groeiambities in de regio.

Het aantal opdrachtgevers van Effektief Groep in de Randstad, en dan met name in Amsterdam, groeit hard de laatste jaren. Effektief Groep hecht er aan dicht bij opdrachtgevers gevestigd te zijn en korte communicatielijnen te hebben. Vandaar dat nu, naast de vestiging in Aalsmeer een tweede vestiging in de regio wordt geopend. En wel in het full-service Spaces gebouw  aan de Amsterdamse Zuidas.

In 2013 is al verzwaring aangetrokken voor het management in de Randstad in de persoon van Marjan Harteveld. Deze District Manager kan vanaf januari werken vanuit een perfect geoutilleerd kantoor te midden van het werkgebied. De locatie is goed bereikbaar, representatief en bij uitstek geschikt voor het ontvangen van relaties. Effektief Groep heeft gekozen voor vestiging in het Spaces gebouw vanwege de hoogwaardigheid van de werkomgeving en de flexibiliteit. Uiteraard verzorgt Effektief Groep de schoonmaakdienstverlening bij Spaces.

Effektief Groep is een middelgroot schoonmaakbedrijf met de hoofdvestiging in Groningen. Het bedrijf is met meer dan 800 medewerkers actief in de Noordelijke provincies en de Randstad en richt zich voornamelijk op schoonmaak bij kantoren, in de zorg en in de leisure & eventbranche. Meer informatie over Effektief Groep is te vinden op www.effektiefgroep.nl.

Meer nieuws