Effektief Groep steunt War Child

27/12/2013

Effektief Groep draagt War Child een warm hart toe en heeft daarom besloten de schoonmaakdienstverlening op de nieuwe kantoorlocatie van War Child langdurig zonder winstoogmerk aan te bieden. Dat past uitstekend bij de MVO doelen van Effektief Groep.

Januari 2014 verhuist War Child naar een nieuwe locatie aan de Helmholtzstraat in Amsterdam alwaar op 18 januari een openingsfeest plaatsvindt. Voor dit evenement biedt Effektief Groep de servicemedewerkers kosteloos aan. Effektief Groep vindt dat War Child belangrijk werk verricht en door War Child op deze wijze te ondersteunen kunnen de donaties van donateurs zoveel mogelijk besteed worden om oorlogskinderen te helpen.

Effektief Groep en War Child maakten kennis in maart 2013 tijdens de actie ‘538 voor War Child’. Door het hele land werden acties en inzamelingen georganiseerd om zo veel mogelijk geld op te halen. In negen steden organiseerde 538 live evenementen. De spectaculaire kick-off was op 21 maart in Groningen en Effektief Groep heeft een steentje bijgedragen door de schoonmaak van het feest te verzorgen. De reactie van War Child toen: "Een bedrijf zoals jullie kom ik zelden tegen. Zo enthousiast, flexibel, en bereid om op het laatste moment bij te springen waar nodig. Ik vind het fantastisch dat jullie op zo’n manier de schouders eronder zetten. Heel inspirerend. Namens iedereen hier bij War Child, bij 538 en de vele kinderen uit onze projectlanden. Hartelijk dank voor jullie enorme enthousiasme.” Vanuit dit evenement is deze structurele samenwerking geboren. Beide organisaties hebben de intentie om in de toekomst nog intensiever met elkaar samen te werken.

Effektief Groep is een middelgroot schoonmaakbedrijf met de hoofdvestiging in Groningen. Het bedrijf is met meer dan 800 medewerkers actief in de Noordelijke provincies en de Randstad en richt zich voornamelijk op schoonmaak bij kantoren, in de zorg en in de leisure & eventbranche.

Effektief Groep roept iedereen op om War Child te steunen: www.warchild.nl/help-war-child

Meer nieuws