Effektief Groep stapt in hospitality

22/09/2014

Effektief Groep stapt in hospitality

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep breidt haar dienstenpakket uit met hospitality diensten en komt hiermee tegemoet aan vraagtrends in de markt. Deze dienstenontwikkeling ondersteunt de groeiambitie van Effektief Groep.

De hospitality- en servicediensten worden verzorgd door professionele en representatieve hosts en hostesses voor bijvoorbeeld ontvangsten, evenementen, beurzen en receptiediensten. De dienstverlening kenmerkt zich door gastvrijheid, betrokkenheid en creativiteit.

De uitbreiding is ingegeven vanuit een duidelijke vraag in de markt. “Bestaande klanten, met name in de leisure branche, vragen ons steeds vaker of wij inhoud kunnen geven aan gastvrijheidsdiensten door bijvoorbeeld bij een evenement of opening gastvrouwen in te zetten die door ons aangestuurd worden. En bij prospects signaleren we een toenemende vraag naar het managen van klantbeleving.” licht Patrick Reinders, algemeen directeur Effektief Groep toe.

De strategie van Effektief Groep was tot dusver gericht op focus. Het bedrijf deed waar het goed in was; schoonmaken. Aanverwante diensten of multiservices werden bewust niet of in geringe mate aangeboden om de groei en kwaliteit van de schoonmaakdiensten niet in de weg te staan. Enkele jaren is hard gewerkt aan een uitstekend fundament voor de schoonmaakdiensten. Nu dat staat kantelt de strategie enigszins. Er ontstaat nu ruimte voor uitbreiding van het dienstenpakket. Dit is in lijn met de groeiambitie van Effektief Groep. Om te kunnen groeien is verbreding nodig. Omdat ook deze groei op verantwoorde wijze gerealiseerd dient te worden is een samenwerking gezocht met Bserved. Bserved beschikt over expertise en jarenlange ervaring binnen de hospitality branche. Effektief Groep heeft juist deze partij gekozen vanwege de flexibele en creatieve aanpak die het bedrijf kenmerkt.

Meer nieuws