Effektief Groep groeit in Hoogeveen

13/12/2013

Schoonmaakbedrijf Effektief Groep groeit, en daar hoort goede huisvesting bij. Effektief Groep verhuist daarom naar de Buitenvaart vlak aan de A32. Deze moderne en goed bereikbare locatie biedt ruimte voor circa 7 werkplekken. 

Sinds de overname van het Hoogeveense schoonmaakbedrijf Raven in 2001 is Effektief Groep met een vestiging vertegenwoordigd aan de Morsestraat in Hoogeveen. Die vestiging had niet langer de gewenste uitstraling en capaciteit. “In deze regio zijn wij van oudsher sterk vertegenwoordigd. Veel van onze klanten zijn gevestigd in de directe omgeving en daarom is het belangrijk een satellietkantoor in Drenthe te hebben voor onze medewerkers.” zegt Patrick Reinders, Algemeen Directeur Effektief Groep.

De afgelopen jaren is Effektief Groep gegroeid in Drenthe. Bijvoorbeeld door overname van de schoonmaakwerkzaamheden bij zorginstelling Vanboeijen. Vanwege deze groei is de nieuwe locatie ook ruimer.

Effektief Groep is zeer content met de nieuwe locatie omdat het een prettige werkplek biedt voor de leidinggevende medewerkers uit de regio om hun administratieve werkzaamheden te verrichten. Het kantoor is gunstig gesitueerd en representatief dus er kunnen ook gasten ontvangen worden. Het hoofdkantoor van Effektief Groep blijft gevestigd in Groningen.

Met ingang van 1 januari zijn de nieuwe adresgegevens: Buitenvaart 2110-20, 7905 SX Hoogeveen. 

Meer nieuws