Effektief Groep gaat de bouw op

01/03/2014

Effektief Groep is met ingang van 1 februari jl. de bouw op gegaan met een no-nonsense propositie voor bouwbedrijven en aannemers. Hiermee loopt Effektief Groep vooruit op het aantrekken van de economie. Effektief Groep biedt bouwopruiming, bouwschoonmaak, keetschoonmaak en opleverschoonmaak aan. De eerste opdrachten zijn inmiddels een feit.

Al jaren werkt Effektief Groep zo nu en dan op de bouw. Maar, als het aan projectmanager Esther Bekke ligt wordt dat vanaf nu anders. Zij bezoekt zelf de bouwplaatsen om direct relaties te leggen en te vertellen wat de aanpak van Effektief Groep inhoudt. Zij blijft het rechtstreekse aanspreekpunt van kennismaking tot uitvoering en het gehele proces dat daartussen zit. “Klanten hoeven alleen mijn mobiele nummer maar te onthouden en ik regel de rest. We gaan praktische mensen niet vermoeien met verschillende lagen en contactpersonen. We regelen het gewoon” Aldus een enthousiaste Esther.

“De bouw vraagt om flexibiliteit en dat is precies waar wij goed in zijn. Dat blijkt wel uit de successen die wij boeken binnen de zorg- en eventbranche . Wij schikken ons naar de wensen en planningen van opdrachtgevers en dat waardeert men.” Zegt Patrick Reinders, algemeen directeur Effektief Groep.

Effektief Groep heeft de ambitie om de komende jaren door te groeien naar een plaats in de top-15 van Nederlandse schoonmaakbedrijven. Daar wordt onder andere invulling aan gegeven door specialisatie in verschillende branches. Zo zijn de afgelopen jaren al succesvolle proposities ontwikkeld voor de zorg en leisure & eventbranche. Dit jaar wordt daar de bouw aan toegevoegd met een geheel eigen huisstijl, aanpak en team.

Effektief Groep is een middelgroot schoonmaakbedrijf met circa 800 medewerkers en actief in de regio’s boven de grote rivieren. De organisatie biedt dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak in voornamelijk de kantoren-, leisure & events- en zorgbranche. En vanaf nu dus ook in de bouw. Voor meer informatie zie www.effektiefgroep.nl.

Meer nieuws