DSM kiest voor professionaliteit Effektief Groep

07/10/2013

Dat Effektief Groep sterk is in niet alledaagse schoonmaakdienstverlening wordt onderschreven door de keuze van DSM voor Effektief Groep. Een beursgenoteerde onderneming als DSM verwacht van haar leveranciers professionaliteit in alle facetten, en in het bijzonder als het aankomt op de reiniging van laboratoria en fabriekshallen.

Voor een chemieconcern als DSM is het essentieel dat een schoonmaakpartner begrijpt dat een schone locatie en schone werkplekken essentieel zijn voor de processen. Middelen en materialen moeten dus altijd voldoende beschikbaar zijn, machines moeten simpelweg werken en medewerkers moeten betrouwbaar en adequaat zijn. Effektief Groep heeft DSM middels een gedegen plan van aanpak er van weten te overtuigen dat dit ook haalbaar is.

Effektief Groep hecht veel waarde aan kwaliteit en milieu. Dat uit zich in ISO certificeringen en in bekwaam en capabel personeel dat flexibel kan schakelen. Dit was een belangrijk factor in het beslissingsproces van DSM. Kwaliteit- en milieu certificeringen zullen ook regelmatig door DSM ge-audit worden. DSM zocht naar een kwalitatief hoogwaardige organisatie die toch persoonlijk kan zijn. DSM wil zich klant voelen bij elke leverancier. De rol van de direct leidinggevende is eveneens een belangrijk kwaliteitscriterium. Effektief Groep heeft bij DSM reeds bewezen dat er goed afspraken te maken zijn en dat er door de leidinggevende respectvol met medewerkers om wordt gegaan. Een stabiele ploeg is belangrijk, zeker gezien het specialistische karakter van een deel van de werkzaamheden.

Effektief Groep gaat naast de reguliere kantoorschoonmaak ook buitenterreinen, laboratoria, fabriekshallen en technische installaties reinigen. Aanvullend zorgt Effektief Groep de glasbewassing en de sanitaire supplies. De dienstverlening wordt zowel gedurende kantoortijden als daarbuiten uitgevoerd.

Eerder dit jaar startte Effektief Groep de schoonmaak op de locatie in Zwolle en met ingang van 1 december komt de locatie Emmen daarbij. Naar de toekomst toe is er ruimte voor een verdergaande samenwerking.


 

Meer nieuws