Directiewisseling Effektief Groep

06/01/2014

Operationeel directeur Erwin de Jong is met ingang van 1 januari jl. statutair directeur en wordt medeaandeelhouder van Effektief Groep. Hij neemt de positie en aandelen over van vertrekkend statutair directeur Tina Rosema en zal samen met Patrick Reinders de directie voeren.

De Jong heeft ruime ervaring binnen de schoonmaakbranche en is sinds 2009 als Operationeel directeur actief bij Effektief Groep. Vanuit deze rol heeft hij de afgelopen jaren succesvol gewerkt aan professionalisering van de operatie. De organisatie heeft een stevig fundament om de komende jaren door te groeien naar een plaats in de top-15 van Nederlandse schoonmaakbedrijven met als eerste mijlpaal het bereiken van de 15 mio omzet in 2014. Toetreding van Erwin de Jong als compagnon is onderdeel van de koers die enkele jaren geleden is ingezet en is vastgelegd in een strategische visie.

Tina Rosema en Patrick Reinders hebben in 2005 Effektief Groep overgenomen. Destijds was de organisatie minder professioneel en minder groot dan nu. Met een heldere visie, focus op groei en een nuchtere aanpak is daar verandering in aangebracht.  Daarnaast heeft Tina echt inhoud weten te geven aan de pay-off van de organisatie “schoonmaken is teamwork”. Zij blijft voorlopig als adviseur bij de organisatie betrokken. Erwin de Jong: “In de jaren na de overname heeft Tina keihard geknokt voor het bedrijf. Je kunt daar alleen maar heel erg veel respect voor opbrengen. Tina zal verbonden blijven aan Effektief Groep en daar zijn wij heel blij om.”

Vanaf 1 januari wordt het Management Team gevormd door Patrick Reinders als Algemeen directeur, Erwin de Jong als Operationeel directeur en Jack Suiveer die sinds enkele maanden werkzaam is bij Effektief Groep als Hoofd financiële administratie.

 

 

Meer nieuws