Ons DNA

Groningse nuchterheid

Wij zijn van origine een Gronings bedrijf en dat dragen we mee in ons DNA. Dat betekent dat we nuchter zijn en een no-nonsense mentaliteit hebben. Dat spreekt veel van onze opdrachtgevers aan. Effektief Groep is een bedrijf dat de mouwen opstroopt en gewoon aan het werk gaat.

Ambitie is een ander kenmerk van onze organisatie. Wij houden er van om heldere doelen te stellen en hebben ook een plan om die doelen te realiseren. In 2018 willen wij bij de top-10 van Nederlandse schoonmaakbedrijven horen. Onze ambities hebben niet alleen betrekking op omzet en groei. Wij willen daarnaast een gezonde organisatie zijn waar mensen prettig kunnen werken. Daarbij willen we het milieu zo min mogelijk belasten. Dat betekent dat we altijd kiezen voor duurzame materialen en middelen en voor het reduceren van onze CO2 uitstoot.

Effektief Groep kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met korte lijnen en een open cultuur. Dat komt de daadkracht en besluitvaardigheid ten goede. Bevoegdheden liggen laag in de organisatie waardoor onze managers zich ontpoppen tot echte ondernemers. Managers kunnen snel schakelen wat leidt tot tevredenheid bij onze opdrachtgevers. De open cultuur komt tot uiting in werkoverleggen en feedback vanaf de werkvloer.

Effektief Groep is een dynamische organisatie. De organisatie is gezond en groeit. Dat geeft ruimte voor initiatieven en nieuwe ontwikkelingen. Dynamiek zit ook in de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding van medewerkers.

Er zijn vele aanbieders in de schoonmaakbranche. Een van de onderscheidende aspecten van Effektief Groep is een competitieve houding. Dat zien opdrachtgevers terug in de prijsstelling.

  • No nonsense
  • Ambitieus
  • Open cultuur met korte lijnen
  • Dynamisch
  • Competitief