01 juli 2019

Mario Bussink nieuw directielid Effektief

Mario Bussink nieuw directielid Effektief

Mario Bussink gaat het directieteam van Effektief per 1 juli 2019 versterken. Als commercieel directeur gaat Bussink zich concentreren op een efficiënte en toekomstbestendige marketing- en salesorganisatie voor zowel Effektief als het gelieerde Tweetal Belevingscatering.

Mario Bussink heeft ruime ervaring binnen de branche en brengt een relevant netwerk met zich mee. Vanuit Effektief is er alle vertrouwen dat Mario aansluit bij het ambitieuze en slagvaardige DNA van de organisatie.

Expertise

“Deze versteviging op directieniveau brengt geen extra managementlaag met zich mee zodat het platte en hands-on karakter van Effektief en Tweetal behouden kan blijven. Binnen de directie wordt een scheiding aangebracht op basis van expertise. De expertise van Mario ligt bij het inrichten van de commerciële organisatie en het waarmaken van ambities op circulariteit”, aldus directeur grootaandeelhouder Effektief Patrick Reinders die tevens aangeeft dat Effektief en Tweetal streven naar een innovatieve invulling van het MVO beleid.

Grotere verplichting vraagt om andere aanpak

Hij vervolgt: “We willen blijven groeien maar geven daar wel anders inhoud aan dan jaren geleden. Toen hadden we minder te verliezen en wilden we vooral marktaandeel verwerven. Het verwachtingspatroon ten aanzien van onze dienstverlening was anders. Inmiddels hebben we een grote groep loyale klanten te bedienen en is de interne organisatie ook complexer geworden. Als leidende partij hebben we een grotere verplichting naar onze klanten en medewerkers. Die verantwoordelijkheid gaan we zeker niet uit de weg. Wel vergt het een andere, meer genuanceerde aanpak.”