02 augustus 2019

Effektief trotse facilitaire dienstverlener van het Nieuwe Groninger Forum

Groningen, 2 augustus 2019

Effektief trotse facilitaire dienstverlener van het Nieuwe Groninger Forum

GRONINGEN - Na het aanbestedingstraject succesvol te hebben doorlopen is Effektief verkozen als beste partner voor het verrichten van de schoonmaakdienstverlening.

Stichting Groninger Forum geeft de stad Groningen een nieuw publiek gebouw. Een belangrijke ontmoetingsplaats en publiekstrekker voor inwoners en bezoekers van Groningen, welke zeven dagen per week geopend is. Het gebouw kent naast filmzalen, een multifunctionele eventzaal, expositiezalen, de VVV, een Forumlab, leespleinen met een jeugdplein en drie horecaruimtes. Daarnaast krijgt ook Storyworld een plaats, hét museum voor strip, animatie & games. Met het verwachte aantal bezoeken van ruim 1,3 miljoen gaat Effektief, marktleider in schoonmaak in de event- en theaterbranche, dit spectaculaire gebouw en de diverse wijkvestigingen vanaf dit najaar gastvrij en servicegericht schoonmaken.

Als Groninger bedrijf is Effektief dan ook enorm trots om haar expertise in te mogen zetten. Als strategische partner met aantoonbare ervaring en daadkracht in het duurzaam schoonmaken van multifunctionele gebouwen met grote en wisselende bezoekersaantallen, zoals Johan Cruijff ArenA, AFAS Live! en Koninklijk Theater Carré, zijn wij in staat om aan te sluiten op de dynamiek van iedere afzonderlijke dag. Hierbij zetten we een gemotiveerd, zelfstandig en flexibel team in, zodat we kunnen op- en afschalen en maximaal meebewegen met wisselende bezoekersaantallen en evenementen. Leidinggevenden en uitvoerende medewerkers weten wat de wensen van St. Groninger Forum zijn en sluiten door continue opleiding en training hier goed op aan.

We kijken uit naar de opening in het najaar!