Contractvormen

Een contract dat bij uw situatie past

Iedereen heeft andere wensen en behoeften en daar houdt Effektief Groep rekening mee. Wij bieden diverse contractvormen voor een optimale samenwerking.

Contractvormen

 • Contract op basis van uit te voeren handelingen:
  De uit te voeren werkzaamheden worden vastgelegd in een contract. De handelingen liggen vast dus u weet dagelijks wat onze schoonmaakmedewerkers gaan doen. Een inspanningsgericht contract.
 • Contract op basis van resultaateisen:
  De kwaliteitseisen worden vastgelegd in een contract. Hoe de invulling van de dienstverlening plaats gaat vinden bepaalt Effektief Groep, uiteraard wel in overleg met u als opdrachtgever. Met een resultaatgericht contract bent u altijd zeker van het resultaat dat u wenst. Een resultaatgericht contract voor resultaatgerichte schoonmaak.
 • Under management:
  Wij begeleiden en instrueren uw eigen dienst medewerkers op gebied van schoonmaak en faciliteren in opleidingen, materialen en middelen en kwaliteitscontroles. De medewerkers staan bij u op de loonlijst maar worden aangestuurd door onze managers.
   

Een mix tussen deze contractvormen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u meerdere locaties heeft of geleidelijk naar een nieuwe situatie toe wilt groeien. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij bespreken het graag met u.