Over ons

Een dynamisch en ambitieus schoonmaakbedrijf

Effektief Groep is een middelgroot schoonmaakbedrijf met ruime ervaring binnen de schoonmaakbranche. Dagelijks verzorgen onze enthousiaste medewerkers de schoonmaakdienstverlening bij onze tevreden opdrachtgevers.

Onze organisatie kenmerkt zich door een stabiele groei. Deze gezonde groei is het resultaat van een gedreven, ambitieus en enthousiaste groep medewerkers met een nuchtere mentaliteit.

Gebied van expertise

Wij concentreren ons werkgebied op schoonmaak en aanverwante diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de inzet van hospitality-medewerkers. Door de bij ons aangesloten kennispartner Tweetal Catering kunnen we daarnaast professionele cateringwerkzaamheden op locatie verrichten.
We richten ons op diverse sectoren uit de zakelijke markt. Dit zijn bijvoorbeeld kantoren, onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen. De laatste jaren heeft onze organisatie zich daarnaast ontwikkeld tot de grootste specialist op het gebied van eventschoonmaak. Partijen als Afas Live (voorheen de Heineken Music Hall), Ziggo Dome, Carré en World Forum kozen reeds voor ons. Dit bewijst onze flexibiliteit en mogelijkheden om met piekbelasting om te gaan.

Een andere branche waar wij succesvol onze pijlen op richten is de zorg. Wij vinden het belangrijk dat schoonmaak in de zorg goed geregeld is omdat hygiëne juist bij deze vaak kwetsbare cliënten van groot belang is. Daarnaast vinden wij dat de schoonmaak voor de bewoners van een zorginstelling net zo goed en vertrouwd moet zijn als bij hun thuis. 

Meer informatie over ons bedrijf

Klik op onderstaande blokken om meer te weten te komen over Effektief Groep.