Spaces

Spaces

Klanten verwachten een perfect schone omgeving

Spaces verhuurt volledig geoutilleerde kantoor- en vergaderruimten. Klanten weten dat Spaces hen volledig ontzorgt, van receptiedienst tot catering. En uiteraard verwachten klanten een perfect schone omgeving.

“Samen moeten we de eindklant tevreden stellen. Dat betekent dat wij veel waarde hechten aan een leverancier die meedenkt en die zelf initiatief neemt als iets beter of anders kan. Niet eerst het contract raadplegen maar bij onvoorziene gebeurtenissen direct handelen in het belang van de klant. Effektief pakt deze rol goed op. Wij hebben voor Effektief gekozen vanwege prijs en duurzaamheid. Wij vinden milieuaspecten belangrijk.

Ik ben erg te spreken over het probleemoplossende vermogen en de transparantie van Effektief. Zaken worden snel opgelost door mijn eigen contactpersoon. Zij heeft mandaat vanuit de organisatie om afspraken met mij te maken. De transparantie is ook nieuw voor mij. In het verleden waren andere schoonmaakbedrijven minder open over hun proces en hun kosten. Door de transparantie hebben we ook begrip voor elkaar.

Effektief maakt dagelijks schoon bij ons en als het nodig is wordt bijgesprongen op extra momenten. Naast de schoonmaak levert Effektief dagelijks een dagman. Hij doet nalooprondes voor sanitair en zalen en bemant vanaf 18.00 uur de receptie. Daar is hij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Aan het einde van de dag sluit hij het pand af. Dit is heel prettig geregeld.” Raymond Brom, service manager Spaces.