Carré

Carré

Hospitality is key

In Koninklijk Theater Carré te Amsterdam verzorgt Effektief de dagelijkse en periodieke schoonmaak. Dienstverlening wordt grotendeels ingepland aan de hand van de programmering van de zalen en vindt op alle dagen van de week plaats. Een gastgerichte houding van onze schoonmaakmedewerkers is van groot belang om de bezoekers van Carré een optimale beleving te bezorgen. In onze Effektief Academy hebben wij aandacht voor houding en gedrag van onze medewerkers.

Interview met Hr. van H, contactpersoon Carré

Onderstaand leest u een interview met de verantwoordelijke contactpersoon binnen Carré waar Efektief zeer tevreden mee is.

“In 2008 heb ik voor het eerste contact gehad met Effektief en een afspraak gemaakt. De eerste indruk was meteen goed: geen snelle jongens in pak met gelikte verkooppraatjes maar nuchtere Groningers die de zaken goed op de rit hebben staan. Effektief heeft de juiste houding van niet lullen maar poetsen. Ze zijn betrouwbaar en luisteren goed, zijn een no nonsens bedrijf en stralen (met een jonge honden houding) een bepaalde gretigheid uit om de klus te klaren. Die gretigheid is heel belangrijk want Carré zoekt continuïteit. De overgang naar Effektief verliep goed en soepel."

"Carré eist voortdurend een goede kwaliteit met een persoonlijke touch. Carré moet je beleven” en dat geldt ook voor de leveranciers en de schoonmaakploeg. Het is geen kantoorpand waar elke dag hetzelfde van je gevraagd wordt. Carré vraagt een andere aanpak. Als Youp van het Hek een week in Carré staat hoeft er maar 1 kleedkamer te worden schoongemaakt."

“De aansturing op de vloer en nakomen wat je hebt beloofd, is voor ons heel belangrijk. De projectmanager en de voormannen zijn belangrijke schakels daarin. Zij hebben een praktische instelling en geven goed leiding en sturing aan de mensen. Maak van de schoonmaker een eigen ondernemer! Gebruik je ervaringen elke dag om in te spelen op dat wat er gevraagd wordt, om tijdswinst te boeken en mondigheid wordt gewaardeerd”.

"Duurzaamheid en innovatie zijn minder belangrijke speerpunten bij Carré. Het moet iedereen ernst zijn om met de wereld en de omgeving goed om te gaan is het uitgangspunt. Ook op de vloer en bij de leiding van Effektief. Wij willen dat Effektief een goed werkgever is voor zijn mensen door goed materieel en kleding te faciliteren. Wij doen het met z’n allen en de saamhorigheid daarbij is belangrijk."

“Als ik morgen acuut 10 mensen extra nodig heb, weet ik dat Effektief daar voor zorgt."