Vloeronderhoud

Spik en span

Een vloer als eyecatcher bij binnenkomst in de entree of een vloer die makkelijk in onderhoud is in het magazijn. Er zijn zoveel typen vloeren, dát vraagt om kennis en kunde.

Effektief onderscheidt zich door de inzet van profs, een specialistenteam die intern is opgeleid, zowel in de praktijk als theorie. Voor u betekent dat altijd een passend advies en professionele uitvoering van het vloeronderhoud. Zowel dagelijks als periodiek.

Ontzorgen/hospitality

Een vloer moet vooral veilig beloopbaar zijn. Geen krassen, strepen of residu van chemische middelen. Met de modernste technieken leveren onze profs kwaliteit. In uitvoering en resultaat. Voor u betekent dat zorgeloos schone vloeren. De profs plannen de werkzaamheden op passende tijden, zodat uw dagelijkse ritme niet verstoord wordt. Bezoekers en medewerkers ondervinden geen hinder en werken veilig door.

Innovatie

De ontwikkelingen op het gebied van specialistisch vloeronderhoud gaan door. Om de meest efficiënte en effectieve werkwijze te borgen volgen onze profs jaarlijks trainingen op de werkvloer. Productexperts van onze kennispartners leiden onze profs op. Praktijk en theorie gecombineerd, binnen de Effektief Academy.

Ambitie

Effektief investeert in duurzaam onderhouden vloeren. Duurzaam met het oog op mens, milieu én levensduur van uw vloeren. Dat betekent gebruik van producten die het milieu niet tot minimaal belasten. Materialen die met minimale inspanning voor de profs een maximaal resultaat geven. Het is onze ambitie om uw vloeren een maximale levensduur te geven.

Onze marmeren vloer ziet er weer als nieuw uit.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen