Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Veilig en vertrouwd

Kijkt u op dit moment door schone ramen? Ja? Dan zijn ze vast gewassen door onze profs. Dagelijks zijn ze veilig aan het werk, zonder de pandgebruikers te storen in hun dagelijkse ritme. Natuurlijk bent u er zeker van dat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Eerder stoppen wij namelijk niet. Direct na uitvoering bewijst onze prof de kwaliteit. Uw score bevestigt dit.

Ontzorgen/hospitality

Bij specialistische reiniging komt heel wat kijken. Kennis van het vak en het beheersen van de vaardigheden wordt elk jaar getoetst. Veilig werken heeft daarbij altijd prioriteit. Daarom zijn onze profs opgeleid in de Effektief Academie en VCA gecertificeerd. Een persoonlijk opleidingsplan borgt dat iedere prof een passende opleiding en (her)instructie volgt. Zoals u van ons verwacht is daarbij aandacht voor gastvrijheid.

Innovatie

Effektief gaat geen uitdaging uit de weg en werkt daarom nauw samen met kennispartners. Leveranciers en bedrijven uit ons netwerk verbreden toepassingsmogelijkheden. Wist u dat Kärcher voor ons een maatwerkvloersysteem heeft ontwikkeld ten behoeve van werkzaamheden in voetbalstadia? De tribunes zijn nu een keer zo snel schoon! Ook op kleinere schaal blijven wij verbeteren. Onze Robomop maakt periodiek vloeronderhoud in toiletten overbodig. Daarmee bespaart u gemiddeld 40% op jaarbasis per toiletruimte voor het specialistisch onderhoud. 

Ambitie

Nog ambities over? Jazeker. Specialistische reiniging is een vak waarvoor kennis nodig is. Daarom blijven wij innoveren en continu op zoek naar professionals om ons team te versterken. Heeft u een probleemgebied in uw pand? Een vloer die er niet meer mooi uitziet. Hoekjes die tot nu toe onbereikbaar zijn voor de schoonmaak. Misschien wel een gevel die niet schoon te krijgen is? Schakel ons nu in.

Het is zo fijn om gewoon ongestoord door te kunnen werken. Geen natte spetters op het bureau of gladde vloeren.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen