Schoonmaakonderhoud

Schoonmaak­onderhoud

Zekerheid van een schoon gebouw

Geniet u ook zo van een schone werk- en leefomgeving? Dit brengt niet alleen rust. Het draagt ook bij aan de vitaliteit van de pandgebruikers. Effektief garandeert u een schoon gebouw. Zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Ontzorgen/hospitality

Een prof van ons bij u op de werkvloer brengt meer dan een schone ruimte. Als eventspecialist zit gastvrijheid verankerd in ons DNA. U ziet dit terug in de spontaniteit en gastvrijheid van onze medewerkers. Veilig werken zonder verstoring van uw dagelijkse ritme. Ervaar het zelf of kijk op afstand mee naar de resultaten van onze kwaliteitsmetingen. De belevingskwaliteit is net zo belangrijk als de technische kwaliteit die te allen tijde voldoet 
aan de afgesproken norm. Kijkt u ook aan het einde van de dag erop terug met een glimlach?

Innovatie

De uitvoering van werkzaamheden door profs zorgen voor een schoon gebouw. Wij doen er dus alles aan om hen zo goed mogelijk te faciliteren. Daardoor krijgt u waar u om gevraagd heeft. Om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken gebruiken zij passende middelen en materialen. Indien daar behoefte aan is ontwikkelen wij samen met onze kennispartners nieuwe producten.

Ambitie

Effektief is ambitieus. Daarom staan vernieuwing en verbetering dagelijks op de agenda. Elke dag zetten wij een stap vooruit om een doeltreffende match te maken. Een match met de juiste opdrachtgever én het juiste team aan profs. Dit kan alleen door buiten de kaders te denken en te handelen. Met flexibiliteit en maatwerk krijgen onze opdrachtgevers waar zij om vragen. Het kan ons niet gek genoeg.

De profs van Effektief zijn helemaal opgenomen in ons team. Lekker ongestoord mijn werk doen en open communiceren, dat geeft zoveel rust!

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen