Sanitaire supplies

Altijd op voorraad

Toiletpapier, papieren handdoekjes, handdrogers, prullenbakken, geurdispensers. Effektief zorgt dat er niets ontbreekt voor een fris en hygiënisch toiletbezoek. Eén van de grootste ergernissen bij een toiletbezoek, het toiletpapier is op. Dat gebeurt u niet.

Onze profs ontvangen al voortijdig een signaal. Nieuwe technieken geven inzage op afstand. Daar stemt ons team de werkzaamheden en planning op af.

Ontzorgen/hospitality

Een schoon en fris toilet met de juiste voorzieningen verbetert de belevingskwaliteit. Het maakt niet uit of er nu 10 of 10.000 mensen per dag gebruik van maken. Het moet schoon zijn en bevoorraad. Als eventspecialist weet Effektief dat de beleving van grote waarde is. Om oponthoud te voorkomen stemt ons team de werkzaamheden af op de bezetting en behoefte. Naast visuele controle, bepalen wij dit ook door toepassing van innovatie. 

Innovatie

Effektief zet met haar kennispartners innovatie in om de belevingskwaliteit te optimaliseren. Hoe wij dit voor uw locatie kunnen doen bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. Om u een idee te geven: altijd tijdig bevoorraad dankzij sensoren, voorkomen van overstroming door verstopping dankzij sensoren, naadloze vloeren en wanden met afbeelding zónder ingrijpende verbouwing.

Ambitie

Onze profs streven naar reinheid, ongeacht de intensiteit van het gebruik. Hoge bezoekersaantallen deinsen wij niet voor terug. Creatieve oplossingen om de belevingskwaliteit te verbeteren en wachtrij te verkleinen evenmin. Staat u voor een grote uitdaging? Plan een vrijblijvende brainstormsessie in met één van onze profs.

Onze toiletten hebben een flinke opknapbeurt gekregen en dat zonder ingrijpende verbouwing. De bezoekers zijn aangenaam verrast!

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen