Kauwgom en straatvuil verwijderen

Kauwgom en straatvuil verwijderen

Mensen laten nogal wat rondslingeren. Een goede afvalvoorziening kan restafval op straat voorkomen. Desondanks heb je bij straatvuil ook te maken met bladafval, groene aanslag en kauwgom. Is dit ook bij u een doorn in het oog?

Ontzorgen/hospitality

Met zorg verwijderen wij kauwgom en ander straatvuil. Dit doen wij altijd zichtbaar voor de mensen die langslopen. Een goed voorbeeld doet volgen. Als eventspecialist weten wij als geen ander hoe losliggend vuil snel verwijderd moet worden. Heeft u de ruimte na een groots evenement weleens gezien?

Innovatie

Dat vraagt om grove maatregelen, bladblazers en hogedrukreinigers. Daarentegen gaan we bij het verwijderen van kauwgom secuur te werk. Door het gebruik van innovatieve machines, zoals de I-gum, beperken wij de overlast tot een minimum. Het resultaat is altijd een schone omgeving.

Ambitie

Onze ambitie ligt hoog: een schone omgeving voor iedereen. Of het nu gaat om het kantoor, winkelcentrum of op het marktplein. U schakelt ons in, 24/7.

Tijdens het winkelen wil ik gewoon naar de etalages kunnen kijken in plaats van naar de grond.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen