Industriële reiniging

Vacuüm-, hogedruk- en chemische reiniging

Kennis is macht in het geval van industriële reiniging. Daarom leiden wij onze profs van dit team op bij de Effektief Academy. Voor uw uitdaging kennen zij een passende oplossing. Het resultaat? Een schoon gebouw en tevreden pandgebruikers.

Ontzorgen/hospitality

Waar u zeker van wilt zijn is een schone productielijn. De profs van het team industriële reiniging van Effektief voeren de werkzaamheden veilig uit, conform de richtlijnen van de Stichting Industriële Reiniging. Daarbij wordt het productieproces niet, of nauwelijks, verstoord. Flexibele inzet van vakprofessionals geeft u de vrijheid om de werkzaamheden te plannen wanneer het u uitkomt, 24/7.

Innovatie

Ons team is uitgerust met moderne apparatuur. Indien nodig op maat gemaakt om u te garanderen van een schone productielijn, kunstwerk, silo of viaduct. Effektief maakt gebruik van middelen die het milieu niet of zo min mogelijk belasten. Om de meest efficiënte en effectieve oplossing te vinden, passen wij de Cirkel van Sinner toe. Bij het reinigen spelen volgens de ‘cirkel van Sinner’ 4 factoren een rol: chemie, beweging (mechanische kracht), tijd en temperatuur. Deze hebben allemaal invloed op elkaar. Indien de ene factor afneemt, neemt een andere factor toe. Onze profs lichten de werkwijze die bij uw situatie passend is graag toe.

Ambitie

Elke uitzonderlijke opdracht ronden wij met succes af. Zelfstandig óf met één van onze kennispartners. Effektief streeft naar een werkwijze die resulteert in gezonde groei, met aandacht voor mens, milieu en continuïteit. 

Door de slimme werkwijze weten wij altijd zeker dat er niets achterblijft in de productielijn.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen