Hospitality services

Hospitality services

Unieke beleving

Bezoekers voelen zich welkom met een gastvrij ontvangst. Onze hostessen staan hen vriendelijk te woord. Indien gewenst geven zij instructie en beantwoorden vragen. Tot nu toe bekend terrein? Kies dan voor Effektief. Ga voor uniek of ludiek. De hostessen geheel in stijl van uw onderneming of event gekleed in een champagne- of cupcakejurk of op hooverboards. De sky is the limit!

Ontzorgen/hospitality

Hospitality services bieden wij aan om u te ontzorgen. Een aanvulling op het dienstenportfolio voor u om gebruik te maken van onze expertise als eventspecialist. Hospitality services bestaat uit het inzetten van hostessen bij de ontvangstbalie, receptie, garderobe of als ondersteuning in de bediening. Voor een evenement of uw bedrijfslocatie.
 Te allen tijde een warm welkom en professionele begeleiding. 

Innovatie

Gaat u voor verwonderde blikken, blije gezichten en een event om niet te vergeten? Onze partner BServed is dé specialist in het maken van een creatieve vertaling van uw wensen. Woorden zeggen niet genoeg, dus neem even een kijkje op de website voor een sfeerimpressie. Uniek of ludiek. We zijn benieuwd naar uw keuze en faciliteren deze graag.

Ambitie

We gooien er nog een schepje bovenop. Daag ons uit om het meest creatieve concept voor hospitality services te bedenken. Een rollende bakker langs de kantoorruimten, spetterende tovenaar die de jassen laat verdwijnen of sprookjesprinses die de auto’s parkeert. Effektief is altijd in beweging.

De mensen maken écht het verschil. De verwonderde gezichten bij het zien van groene dames met een grote hoepeljurk maakte indruk!

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen