Glasbewassing

Goed zicht op je omgeving

Kijkt u op dit moment door schone ramen? Ja? Dan zijn ze vast gewassen door onze profs. Nee? Schakel ze dan maar snel in. Dagelijks zijn ze veilig aan het werk, zonder de pandgebruikers te storen in hun ritme. Natuurlijk bent u er zeker van dat alle werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Eerder stoppen wij namelijk niet. Direct na uitvoering bewijst onze prof de kwaliteit. Uw score bevestigt dit.

Ontzorgen/hospitality

Schone ramen zijn uw visitekaartje. De pandgebruikers en bezoekers kijken ongestoord naar buiten. Veiligheid bij uitvoering is geborgd. De profs zijn VCA gecertificeerd en de materialen voorzien van geldig keurmerk. Na uitvoering bent u er zeker van dat alle ramen schoon zijn. Naast onze interne kwaliteitscontrole, beoordeelt ook u de kwaliteit. Bent u tevreden? Dan zijn de werkzaamheden succesvol afgerond.

Innovatie

Innovatie is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Effektief meet de toepasbaarheid van nieuwe technieken en materialen. Indien succesvolle toepasbaarheid is bewezen volgt de implementatie. De profs maken gebruik van klimmaterialen, hoogwerkers en stellingen. Allen voorzien van geldig keurmerk. Effektief denkt mee in kostenbesparende maatregelen, zoals het efficiënt gebruik van materialen in combinatie met andere werkzaamheden. Bijvoorbeeld het gebruik van hoogwerkers combineren met schilderwerk of stellingen met het reinigen van hoge plafonds en lampen.

Ambitie

Glasbewassing is vakwerk. Schone, streeploze ramen zijn net zo belangrijk als een goede uitvoering. Daar komt de gastvrijheid van onze profs van pas. Zij streven ernaar de pandgebruikers niet te storen in hun dagelijkse ritme. Het buitenglas, binnenglas en separatieglas wordt schoon opgeleverd, uiteraard zonder lekstrepen.

Effektief denkt bedrijfsoverstijgend mee om kosten te besparen.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen