Facilitair medewerker

Professioneel ontzorgen

Is er een klus waar u niet aan toe komt? Onze facilitair medewerker biedt uitkomst. Een alleskunner bij u op locatie voor het ophangen van schilderijen, het vervangen van lampen, het klaarzetten van zalen of het opruimen van een magazijn. U bedenkt het, hij voert het uit.

Ontzorgen/hospitality

Onze profs volgen een breed facilitaire opleiding, zodat zij u professioneel ontzorgen. Het uitvoeren van (interne) verhuizingen, kleine technische defecten, (de)monteren van meubels en het wassen van bedrijfsauto’s en bussen. Welke klus laat u graag aan ons over?

Innovatie

Een alleskunner met een eigen gezicht. Effektief vindt het belangrijk dat mensen met plezier werken en dit uitdragen. Onze profs werken vanuit passie. Daardoor zetten zij net dat stapje extra voor u.

Ambitie

Dagelijks werken wij aan een representatieve omgeving om in te werken en leven. Daarin ondersteunen wij u met een breed dienstenpakket. Maak uw wensen hier kenbaar.

Onze profs zetten net dat stapje extra voor u.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen