Evenementenschoonmaak

Evenementen­schoonmaak

2500 profs staan paraat

In dynamische omgevingen voelen wij ons thuis. Snel schakelen en opleveren binnen het tijdsbestek, dát geeft energie. Daarnaast excelleren wij als eventspecialist in gastvrijheid. Direct zichtbaar in alle diensten door de inzet van spontante, vakbekwame profs.

Ontzorgen/hospitality

Je zult het maar hebben. Opgeleide professionals, vertrouwde partners in de omgeving en een dosis lef. Evenementenschoonmaak gaat om flexibiliteit, snelheid en deadlines. En dan gaan wij er voor het gemak vanuit dat u inmiddels weet dat alles dan schoon is. Effektief steekt de handen uit de mouwen. Niet alleen na het evenement, maar ook tijdens. Of het nu om een groot evenement gaat (>10.000 bezoekers) of een klein evenement, Effektief levert gastvrije profs. In combinatie met onze hospitality services ziet u de bezoekers de volgende keer zeker terug.

Innovatie

Uw evenement is uniek en zit vol onverwachte gebeurtenissen. Effektief inventariseert vooraf de risico’s en stelt de beheersmaatregelen op. Weer een zorg minder. Briefing voorafgaand aan het evenement borgt de kennis bij onze profs. Check. Controle op de vloer door betrokken leidinggevenden. Check. Alles op tijd schoon. Check. Nu nog een onvergetelijk evenement ervan maken.

Ambitie

Effektief maak het u graag makkelijk. Onze ambitie om alles uit handen te nemen zorgt ervoor dat u een partner heeft. Een partner om uitdagingen mee te delen, samen na te denken over oplossingen en een unieke beleving voor de bezoekers te creëren.

Het team van Effektief is heel flexibel en ongeacht het tijdsbestek, ze regelen het keer op keer.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen