Desinfectiemiddelen voor bacteriën

Gezondheid op nummer één

Om de overlevingskans van bacteriën te verkleinen bieden wij een breed assortiment aan desinfectiemiddelen.

Naast preventieve ontsmettingsmiddelen koopt u ook de gewenste beschermmiddelen zoals wegwerphandschoenen, mondkapjes en overalls.

Ontzorgen/hospitality

De gezondheid van u en uw pandgebruikers staat op nummer één. Bacteriën verspreiden zich razendsnel en doen een beroep op uw weerstand. Om de kans op verspreiding van bacteriën te verkleinen werken wij volgens een vast protocol. Effektief adviseert u hoe u preventief kunt handelen om de besmettingsrisico’s te verkleinen. Zo levert u zonder inspanning een bijdrage aan het welzijn van uw pandgebruikers.

Innovatie

Om snel en adequaat te kunnen handelen werken wij volgens vaste schoonmaakprotocollen bij een uitbraak van bijvoorbeeld de Mexicaanse Griep. Naast de verzorging voor een schoon gebouw, informeren wij ook de pandgebruikers wat zij kunnen doen om het besmettingsrisico te verkleinen.

Ambitie

Effektief streeft ernaar alle benodigde middelen binnen 24 uur te leveren.

Goed om te zien dat ze verder denken dan alleen de schoonmaak van het gebouw, maar ook de mensen informeren over wat ze zelf kunnen doen om verspreiding te voorkomen.

Vraag offerte aan

Geheel vrijblijvend

Waar wilt u een offerte voor aanvragen

Hoeveel m² dient er worden schoongemaakt?

Vul uw gegevens in

  • U dient het veld `Bedrijf` in te vullen

  • U dient het veld `Contactpersoon` in te vullen

  • U dient het veld `Telefoonnummer` in te vullen

  • U dient het veld `E-mailadres` in te vullen

  • U dient het veld `Bericht` in te vullen

We gebruiken de persoonlijke informatie die u invult, om uw verzoek (of aanvraag) te verwerken. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met uw persoonlijke informatie? Lees meer in onze privacyverklaring.

 • U dient het veld `Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord` in te vullen