Profit

Als commerciële organisatie is winst vanzelfsprekend essentieel voor Effektief Groep.  Het is onze verantwoordelijkheid om deze winst op een eerlijke manier te verdienen. Hierbij gaat het om een evenwichtige verhouding tussen de vier componenten waaruit ons MVO-beleid bestaat.
Door op deze manier onze bedrijfsvoering in te richten, kiezen steeds meer werkgevers voor Effektief Groep. In het afgelopen jaar zijn we met 7 miljoen euro omzet gegroeid door een autonome groei van 17% en door de overnames van onder andere GCA Facility Services en het cateringbedrijf Tweetal Catering. Sinds begin 2017 zijn we met afstand Nederlands grootste eventspecialist op het gebied van schoonmaak.
Al deze successen zorgen ervoor dat de operatie constant mee moet veranderen. Het is de kunst om bij het plannen en implementeren van de veranderingen, het MVO-beleid direct een hoge prioriteit te geven. Op die manier kunnen we MVO koppelen aan alle bedrijfsactiviteiten.

Niet alleen financieel

Zoals u kan lezen in de andere componenten waaruit ons MVO-beleid bestaat, bedoelen wij met  “profit” niet alleen winst op financieel gebied, Deze winst kan ook bestaan uit het welzijn van de planeet, onze directe omgeving en ons personeel.